Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Rafaellotoppar

Inga röster än
Skapat: 4 oktober, 2024
Senast ändrat: 5 oktober, 2024
Rafaellotoppar

Rafaellotoppar är små, lyxiga munsbitar som påminner om den klassiska pralinen. Dessa delikata godbitar görs på en smet av kokos och vit choklad. De formas till toppar och kan dekoreras med en hel mandel eller doppas i extra vit choklad för extra lyx. De är perfekt krämiga och knapriga, med en härlig kokossmak som gör dem både eleganta och oemotståndliga. Perfekta till kaffet eller som en fin present!

Fler godsaker:



Rafaellotoppar | Receptskatt
Rafaellotoppar 6
Total tid: 30 minuter
Servings: 12 stycken
Calories: 300kcal

Ingredienser

Du behöver:

Instruktioner

  • Värm upp mandelspånen i en stekpanna i några minuter.
  • Häll cornflakes, kokos och mandelspånen i en skål.
  • Smält chokladen och häll den i skålen och rör om.
  • Ta fram en bricka och lägg ett bakplåtspapper. Lägg upp en klick av fyllningen på bakplåtspappret och toppa med kokos.
  • Ställ in i kylen i ca 20-30 minuter för att de ska stelna.
  • Reda att serveras!

Näringsinnehåll

Kalorier: 300kcal | Carbohydrates: 48g | Protein: 4g | Fat: 11g | Mättat fett: 7g | Fleromättat fett: 0,4g | Enkelomättat fett: 3g | Kolesterol: 7mg | Natrium: 273mg | Kalium: 153mg | Fiber: 1g | Socker: 23g | Vitamin A: 605IU | Vitamin C: 7mg | Kalcium: 68mg | Järn: 10mg
per stycken
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg