Glutenfri knäckig hallonpaj
Skapat:
26 februari, 2025
Senast ändrat:
26 februari, 2025

0
Glutenfri knäckig hallonpaj är en god paj med en krispig, knäckig topping och söta hallon.
Den har en härlig blandning av sött och syrligt från hallonen, och den knäckiga toppingen ger en perfekt textur. Den är lätt att göra och passar bra som dessert eller fika, särskilt om du vill ha något som både är smakrikt och enkelt att förbereda.



Total tid: 30 minuter
Servings: 10
Ingredienser
Fyllning:
- 6 g Annas basmix ca 2 tsk
- 500 g hallon färska eller frysta
Knäckig smuldeg:
- 120 g Annas basmix
- 3 dl glutenfria havregryn
- 1,5 dl kokossocker eller valfritt socker
- 1 tsk bakpulver
- 2 krm salt
- 200 g majölkfritt margarin eller smör
- 0,5 dl agavesirap eller valfri sirap
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!
Fler goda glutenfria recept!


