Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Caesarwrap med vitlöks-/persiljekrutonger

Inga röster än
Skapat: 26 augusti, 2024
Senast ändrat: 26 augusti, 2024
Caesarwrap med vitlöks-/persiljekrutonger

Caesarwrapen är en smakrik och enkel variant av den klassiska Caesarsalladen, perfekt för en snabb lunch eller middag. Fylld med saftig kyckling, krispig sallad, smakrik parmesan och en krämig dressing, allt omslutet i ett mjukt libabröd. Denna wrap är både mättande och full av smak, vilket gör den till en favorit för alla åldrar.Caesarwrap med vitlöks-/persiljekrutonger | Receptskatt

Total tid: 15 minuter
Servings: 2

Ingredienser

Krutonger

Sallad

  • 1 förp kyckling färdigskivad
  • ½ paket bacon knaprigt stekt
  • ½ rödlök tunt skivad
  • parmesanost finriven
  • Färdigköpt dressing
  • ½ tomat tunt skivad
  • Libabröd

Instruktioner

  • Börja med krutongerna.
  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • blanda ihop olivolja med alla kryddor.
  • Sätt in i ugnen cirka 10-12 minuter tills de blivit gyllene.
  • Fyll wrapsen med kyckling, grönsaker, krutonger och dressing.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg