Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfri knäckig hallonpaj

Inga röster än
Skapat: 26 februari, 2025
Senast ändrat: 26 februari, 2025
Glutenfri knäckig hallonpaj

Glutenfri knäckig hallonpaj är en god paj med en krispig, knäckig topping och söta hallon.

Den har en härlig blandning av sött och syrligt från hallonen, och den knäckiga toppingen ger en perfekt textur. Den är lätt att göra och passar bra som dessert eller fika, särskilt om du vill ha något som både är smakrikt och enkelt att förbereda.

Total tid: 30 minuter
Servings: 10

Ingredienser

Fyllning:

  • 6 g Annas basmix ca 2 tsk
  • 500 g hallon färska eller frysta

Knäckig smuldeg:

per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg