Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfria morotsfrallor

Inga röster än
Skapat: 10 mars, 2025
Senast ändrat: 10 mars, 2025
Glutenfria morotsfrallor

Snabba glutenfria morotsfrallor är både enkelt att baka och otroligt gott. Med bara tre ingredienser kan du snabbt baka frallor som är naturligt glutenfria, äggfria, nötfria och utan tillsatt socker. Om du väljer växtbaserad yoghurt blir de även mjölkfria och veganska. Perfekta för en snabb och hälsosam frukost eller mellanmål!

Total tid: 40 minuter
Servings: 10

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl plantgurt eller vanlig yoghurt
  • 4 dl riven morot

Instruktioner

  • Blanda ingredienserna i en bunke till en lös deg.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria brödrecept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg