Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfria rustika frallor

Inga röster än
Skapat: 28 februari, 2025
Senast ändrat: 28 februari, 2025
Glutenfria rustika frallor

Baka glutenfria rustika rutor snabbt och enkelt på bara 45 minuter. Med bara fyra ingredienser kan du snabbt baka saftiga, goda frallor som passar hela familjen.

De rustika frallorna, som är fyllda med härliga brödkryddor, har en underbar smak och en härlig textur. De är dessutom naturligt glutenfria och veganska.

Genom att välja växtbaserad yoghurt och sockerfri sirap får du rustika frallor som är naturligt glutenfria, mjölkfria, äggfria och utan tillsatt socker. Detta gör dem till ett perfekt alternativ för alla som följer en växtbaserad eller allergivänlig kost.

De är också väldigt flexibla – du kan variera smakerna genom att lägga till olika kryddor, örter eller kanske lite nötter för extra crunch. Det är ett recept som gör det lätt att baka något både snabbt och gott, och som passar hela familjens behov och smakpreferenser!

Total tid: 45 minuter
Servings: 10

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 1,5 msk brödkryddor
  • 4 dl plantgurt eller vanlig yoghurt
  • 3 msk sirap vanlig eller sockerfri

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria bröd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg