Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Höstig gino

Inga röster än
Skapat: 9 oktober, 2024
Senast ändrat: 9 oktober, 2024
Höstig gino

Höstig gino är en härlig twist på den klassiska efterrätten, där ugnsbakade frukter toppas med smält vit choklad. I denna höstiga variant används höstens frukter så som äpplen tillsammans med banan och kiwi, lite kanel och honung. De fruktiga smakerna smälter samman när de bakas i ugnen, och den smälta vita chokladen blir en söt kontrast till frukternas syrlighet. Servera den gärna med vaniljglass för en värmande och lyxig höstdessert!

Fler recept med äpple:

Höstig gino | Receptskatt
Höstig gino 6
Total tid: 15 minuter
Servings: 3 portioner

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Skala kiwin samt bananen och skär upp alla frukter i mindre bitar.
  • Lägg frukterna i en skål, blanda i kanel och honung och rör om.
  • Klä en ugnssäker form med bakplåtspapper och häll i frukterna.
  • Toppa med bitar av vit choklad.
  • Grädda i ugnen i ca 7-10 minuter.
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg