Kladdkaka med salt kola och vispad créme fraiche
Skapat:
11 december, 2024
Senast ändrat:
10 december, 2024

0
Innehåll
Det här receptet på kladdkaka med dulce de leche och vispad crème fraiche är både enkelt och otroligt gott.
Allt serveras i glas, vilket gör desserten både smidig att förbereda och festlig att bjuda på. Den krämiga kombinationen av choklad, salt kola och fluffig crème fraiche smälter ihop till en perfekt smakupplevelse. En lyxig dessert som passar lika bra till nyår som till en mysig fika!
Fler goda kladdkakor:

Total tid: 10 minuter
Servings: 4 glas
Ingredienser
- 1 burk dulce de leche
- 2 dl crème fraiche
- 3-4 msk vaniljsocker
- 1 dubbeldaim
- flingsalt
Instruktioner
- Ta fram kladdkakan och skär den i mindre bitar Fördela bitarna i fyra glas.
- Klicka över dulce de leche och strö över lite flingsalt.
- I en bunke lägg crème fraiche och vaniljsocker Vispa tills det blir fluffigt. Det kan verka rinnigt i början men fortsätt vispa, snart blir det perfekt.
- Toppa kladdkakan med den vispade crème fraichen.
- Hacka daimen och strö över.
- Servera och njut av en dessert som är både enkel och supergod!
per glas
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!