Kolasnittar med choklad
Skapat:
17 augusti, 2024
Senast ändrat:
17 augusti, 2024

0
Kolasnittar är en av favoriterna när det kommer till småkakor. Enkla att baka och klara på ett kick!
Att blanda i lite hackad choklad i degen är underbart gott. Ta den choklad du har hemma. Den här gången använde jag Geisha Sea Salt & Caramel då jag råkade ha en sådan över, gott!


📷 Erika Westerlund Strömmer
Servings: 30
Calories: 75kcal
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Grovhacka chokladen och blanda ner.
- Dela degen i två eller tre lika stora delar och forma till längder. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, platta till dem lite.
- Baka mitt i ugnen i ca 10-15 minuter.
- Skär längderna till kakor direkt efter gräddning.
Näringsinnehåll
Kalorier: 75kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 1g | Fat: 4g | Mättat fett: 3g | Fleromättat fett: 0,2g | Enkelomättat fett: 1g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 7mg | Natrium: 22mg | Kalium: 18mg | Fiber: 0,4g | Socker: 5g | Vitamin A: 83IU | Kalcium: 3mg | Järn: 0,3mg
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!