Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lotus Biscoffglass

Inga röster än
Skapat: 17 november, 2024
Senast ändrat: 13 november, 2024
Lotus Biscoffglass

Godaste hemlagade glassen just nu är utan tvekan med smak av Lotus Biscoff.

Biscoffkex är en kaka som smakar som en blandning av pepparkaka och digestivekex. Det är egentligen ingen kaka som jag skulle välja i affären men denna Biscoffkräm är himmelskt god och att göra en enkel glass på den och krossade kex är så gott!


Fler svalkande desserter:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 30 minuter

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa grädden till mjuka toppar.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och ungefär halva burken Biscoff spread.
  • Vispa ihop allt till en slät smet.
  • Krossa 6-8 st kakor.
  • Häll hälften av smeten i en form.
  • Klicka i lite mer av krämen och strö över de krossade kexen.
  • Häll över resten av glassmeten och klicka i mer kräm.
  • Plasta in formen och ställ den gärna längst in i frysen i minst 1 dygn.

Servering:

  • Krossa några kex att strö över.
  • Värm det sista av spreadet och ringla över
  • Servera!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg