Lotus Biscoffglass
Skapat:
17 november, 2024
Senast ändrat:
13 november, 2024

0
Innehåll
Godaste hemlagade glassen just nu är utan tvekan med smak av Lotus Biscoff.
Biscoffkex är en kaka som smakar som en blandning av pepparkaka och digestivekex. Det är egentligen ingen kaka som jag skulle välja i affären men denna Biscoffkräm är himmelskt god och att göra en enkel glass på den och krossade kex är så gott!
Fler svalkande desserter:


📷 Erika Westerlund Strömmer
Total tid: 30 minuter
Ingredienser
- 4 dl grädde
- 1 burk kondenserad mjölk
- 1 burk Biscoff Spread
Instruktioner
- Vispa grädden till mjuka toppar.
- Tillsätt den kondenserade mjölken och ungefär halva burken Biscoff spread.
- Vispa ihop allt till en slät smet.
- Krossa 6-8 st kakor.
- Häll hälften av smeten i en form.
- Klicka i lite mer av krämen och strö över de krossade kexen.
- Häll över resten av glassmeten och klicka i mer kräm.
- Plasta in formen och ställ den gärna längst in i frysen i minst 1 dygn.
Servering:
- Krossa några kex att strö över.
- Värm det sista av spreadet och ringla över
- Servera!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!