Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Triple Chocolate Chip Cookies

Inga röster än
Skapat: 7 oktober, 2024
Senast ändrat: 6 oktober, 2024
Triple Chocolate Chip Cookies

Segmjuka cookies fyllda med tre sorters choklad, så gott och omöjligt att bara ta en kaka! Du kan själv välja vilka chokladsorter du vill ha i dina cookies eller mängden av de olika sorterna, ta det du gillar bäst.

För att få knapriga kanter med en segmjuk mitten så gräddar du dina kakor tills de fått lite gyllenbrun färg på kanterna men fortfarande ljusa i mitten. Låt dem svalna på plåten några minuter och flytta sedan över den till ett galler och låt svalna helt.

Vill man ha en mer spröd kaka så grädda man sina kakor en lite längre stund men inte för länge att de blir brända!

Fler goda cookies:

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa smör och socker krämigt.
  • Tillsätt ägget och rör ned det, vispa inte mer än nödvändigt.
  • Blanda i en bunke ihop de torra ingredienserna och blanda ner det i smörblandningen.
  • Hacka chokladsorterna och tillsätt i degen.
  • Forma/klicka ut degen till bollar, cirka 18 stycken på ett skärbräde och sätt i kylen samtidigt som du sätter på ugnen på 180 grader.
  • När ugnen är klar, ta ut skärbrädet och grädda dina cookies i ca 8-12 minuter beroende på ugn, storlek på kakorna och hur du önskar dina kakor.
  • Låt dem få en fin gyllenbrun kant med ljus mitt för segmjuk konsistens och grädda lite längre för en mer spröd kaka.
  • Låt svalna några minuter på plåten och flytta sedan över dem till ett galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg