Börja med att blanda soja, honung och ingefära till en marinad. Marinera fläskfilén, minst 1 timme.
Tillaga nudlarna enligt förpackningen. Det viktiga är skölja dem ordentligt i kallt vatten när de är klara. Detta undviker att de klibbar ihop sig eller går över tiden.
Hetta upp en wokpanna och fräs rödlök, vitlök, ingefära och chili i sesamolja och rapsolja.
Tillsätt dina frysta eller färska grönsaker, woka eller stek i 1-2 minuter på hög värme.
Gör plats i pannan och stek ägget under omrörning.
Klipp nudlarna grovt, tillsätt dem och woksåsen. Rör om hastigt tills allt är varmt.
Blanda i grovt hackade jordnötter, lime och koriander. Smaka av med salt och peppar.
Håll woken varm. Stek fläskfilén gyllene i olivoljan och blanda eller servera den bredvid din pad-thai.
Garnera med koriandern, limeklyfta och sesamfrön i olika färger.