Go Back
+ servings
Pistagecheesecake med en bit skuren och serverad på en tallrik med gaffel.
Print
Inga röster än

Pistagecheesecake

En underbar cheesecake med pistagekräm. Underbar god. Man njuter av varje tugga.
Förberedelser20 minuter
Active Time20 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Efterrätter
Kök: Amerikanskt, Skandinaviskt
Yield: 10 portioner

Equipment

  • Springform 24 cm

Materials

  • 400 gr digestivekex Eller Mariekex
  • 100 gr smör
  • 400 gr färskost naturell
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl Pistagekräm
  • 1 dl florsocker

Instruktioner

  • Smält smöret, krossa kexen.
  • Blanda och trycka I formen 24cm.
  • Vispa färskosten med florsockret till ett jämnt och fint fluff.
  • Tillsätt vispgrädde och vispa.
  • Tillsätt slutligen pistagekräm och blanda ihop allt.
  • Häll i formen över kexen och ställ i kylen, låt svalna minst 2 timmar.
  • Dekorera med pistagenötter.

Anteckning

Vill du ha mer grön färg droppa i några droppar med grön ätbar färg.
Då får ni perfekt grön pistagefärg.
Men då kan fyllningen vara lite lösare och behöver lite längre tid för att stelna.