Lös upp jästen i mjölken.
Tillsätt den svalnade tangzhongen, mjöl, socker, ägg och börja blanda.
När ingredienserna börjar gå ihop så tillsätt det rumstempererade smöret lite i taget.
Knåda degen för hand eller med en degkrok i cirka 10-15 minuter tills den är elastisk och smidig.
Lägg degen i en lätt oljad bunke och täck med en kökshandduk eller plastfolie.
Låt jäsa på en varm plats i cirka 1-2 timmar, tills den har fördubblat sin storlek.
När degen har jäst klart så slå ner den för att få ut luftbubblorna.
Dela degen i 6 lika stora delar.
Forma varje del till små rullar och placera dem i en smord brödform, 3 rullar i varje form (cirka 11 cm breda och 20 cm långa).
Låt bröden jäsa en andra gång i formarna tills de nästan når formens kant, vilket tar ca 1-2 timmar.
Värm ugnen till 180 grader.
Om du inte har lock på formen så pensla bröden med lite mjölk eller ett uppvispat ägg för en gyllenbrun yta.
Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter, tills de är gyllene och låter ihåliga när du knackar på dem.
Låt bröden svalna i formen i 30 minuter. Ta sedan ut dem och låt svalna helt på ett galler.