Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cookies med vit choklad och kanel

Inga röster än
Skapat: 4 oktober, 2024
Senast ändrat: 3 oktober, 2024
Cookies med vit choklad och kanel

Cookies med vit choklad och kanel är en underbart kryddig och söt kombination. De mjuka och sega kakorna får en härlig värme från kanelen, medan bitar av vit choklad smälter och ger en krämig sötma i varje tugga. Denna smakfusion gör kakorna både rustika och lyxiga på samma gång. Perfekta till höst- och vinterfikan, eller när du vill njuta av en kaka som känns både tröstande och festlig!


Fler goda cookies:

Total tid: 22 minuter
Servings: 12 kakor

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
  • Vispa farinsocker, strösocker, ägg och smör i en bunke med en elvisp.
  • Tillsätt bakpulver samt vetemjöl och vispa ihop till en lös deg.
  • Hacka all vit choklad och blanda ner nästan allt i smeten (lite ska vara till efter gräddning). Tillsätt slutligen kanel.
  • Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i 10-12 minuter tills kanterna är gyllenbruna.
  • Ta ut toppa kakorna med lite hackad choklad. Låt svalna och njut!
per kakor
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg