Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Mumiesnittar

Inga röster än
Skapat: 29 oktober, 2024
Senast ändrat: 28 oktober, 2024
Mumiesnittar

Mumiesnittar av kolasnittar är en kul twist på klassiska kolasnittar till halloween! Baka kolasnittar som vanligt tills de är gyllene och sega. Låt kakorna svalna och dekorera sedan med smält vit choklad genom att ringla den i tunna linjer över kakorna så att de ser ut som mumie-bandage. För att ge dem ett ansikte kan du använda små chokladbitar eller strössel som ”ögon”. De är både goda och roliga att servera på halloweenbordet – en enkel och kreativ detalj som gör dem oemotståndliga!

Fler godsaker till Halloween:

Mumiesnittar | Receptskatt
Mumiesnittar 6
Total tid: 40 minuter
Servings: 35 snittar

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa ihop smör och socker krämigt. Tillsätt sirapen och fortsätt vispa tills det är väl blandat.
  • Blanda ner alla torra ingredienser och rör om ytterligare, i slutet är det lättast att knåda med händerna.
  • Klä två plåtar med bakplåtspapper. Dela degen i 4 delar och rulla varje del till en avlång rulle. Platta till rullen något, men tänk på att inte lägga degarna för nära, de flyter ut under gräddning.
  • Grädda mitt i ugnen 10-13 minuter på 175 grader.
  • Skär till snittar medan kakan fortfarande är varm och låt sedan svalna helt.
  • Smält den vita chokladen. Doppa topparna av snittarna i chokladen och lägg på ögonströsslet. När det stelnat så ringla ytterligare lite choklad för ännu mer effekt.
per snittar
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg