Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Browniecookies med After eight

Inga röster än
Skapat: 27 december, 2024
Senast ändrat: 26 december, 2024
Browniecookies med After eight

Browniecookies med After Eight är en ljuvlig kombination av chokladig brownie och mintig After Eight. Dessa kakor är enkla att baka och passar perfekt för alla som älskar choklad, särskilt den fräscha mintsmaken som After Eight ger.

De är saftiga och fudgiga i mitten, med en härligt krispig kant. Kakorna smälter nästan i munnen och ger en perfekt balans mellan sötma och frisk mint.

De passar utmärkt när du vill ha något gott och enkelt att bjuda på till fika eller baka med barn. De kräver inte många ingredienser och resultatet är alltid imponerande. Perfekt för alla tillfällen när du vill unna dig något riktigt smarrigt!

Fler chokladiga recept:

Browniecookies med After eight | Receptskatt
Browniecookies med After eight 6
Total tid: 25 minuter
Servings: 6 gigiantiska cookies, eller cirka 15 medium.

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
  • Vispa ihop ägg, strösocker, farinsocker, salt och smör i en bunke (med elvisp).
  • Tillsätt bikarbonat, vetemjöl och kakao och vispa ihop till en lös deg.
  • Rulla till bollar och lägg glest på plåt. Jag gjorde 6 stycken stora cookies. Tryck ner en After eight och grädda i ugnen i 11 – 15 minuter beroende storlek.
  • Ta ut toppa med flingsalt och låt svalna! Njut med ett glas kallt mjölk.
per gigiantiska cookies, eller cirka 15 medium.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg