Browniecookies med After eight

Browniecookies med After Eight är en ljuvlig kombination av chokladig brownie och mintig After Eight. Dessa kakor är enkla att baka och passar perfekt för alla som älskar choklad, särskilt den fräscha mintsmaken som After Eight ger.
De är saftiga och fudgiga i mitten, med en härligt krispig kant. Kakorna smälter nästan i munnen och ger en perfekt balans mellan sötma och frisk mint.
De passar utmärkt när du vill ha något gott och enkelt att bjuda på till fika eller baka med barn. De kräver inte många ingredienser och resultatet är alltid imponerande. Perfekt för alla tillfällen när du vill unna dig något riktigt smarrigt!
Fler chokladiga recept:

Ingredienser
- 1 ägg
- ½ dl strösocker
- 1 ½ dl farinsocker
- 200 gram smör
- ½ tsk salt
- 1 tsk bikarbonat
- 2 ½ dl vetemjöl
- ½ dl kakao
- After eight
- flingsalt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
- Vispa ihop ägg, strösocker, farinsocker, salt och smör i en bunke (med elvisp).
- Tillsätt bikarbonat, vetemjöl och kakao och vispa ihop till en lös deg.
- Rulla till bollar och lägg glest på plåt. Jag gjorde 6 stycken stora cookies. Tryck ner en After eight och grädda i ugnen i 11 – 15 minuter beroende storlek.