Go Back
+ servings
En hand som håller en stor browniekaka med After Eight på en julgranbakgrund.
Print
Inga röster än

Brownie cookies med after eight

Cookies som har sega kanter en mjuk och kladdig mitten. Chokladsmaken som kombineras ihop med mint är en oemotståndlig kombination!
Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Brownie, Choklad, cookies, Fika
Kök: Skandinaviskt
Keyword: brownie, cookie, cookies, kladdig brownie, kladdkaka
Yield: 6 gigiantiska cookies, eller cirka 15 medium.

Materials

  • 1 ägg
  • ½ dl strösocker
  • 1 ½ dl farinsocker
  • 200 gram smör
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • ½ dl kakao
  • After eight
  • flingsalt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
  • Vispa ihop ägg, strösocker, farinsocker, salt och smör i en bunke (med elvisp).
  • Tillsätt bikarbonat, vetemjöl och kakao och vispa ihop till en lös deg.
  • Rulla till bollar och lägg glest på plåt. Jag gjorde 6 stycken stora cookies. Tryck ner en After eight och grädda i ugnen i 11 - 15 minuter beroende storlek.
  • Ta ut toppa med flingsalt och låt svalna! Njut med ett glas kallt mjölk.