Vegetarisk padthai med quorn
Skapat:
5 februari, 2025
Senast ändrat:
4 februari, 2025

0
Innehåll
Vegetarisk Pad Thai med Quorn är en snabb och smakrik rätt som är perfekt för vardagsmiddagar eller lunch.
Padthai består av ris blandat med krispiga grönsaker så som morötter, broccoli och paprika, samt Quorn istället för kött.
Rätten får sin karaktäristiska smak från padthaisåsen vilket ger en härlig balans mellan syrligt, salt och sött. För extra crunch kan du toppa med hackade jordnötter.
Vegetarisk padthai med quorn är en lättlagad och fräsch rätt som passar hela familjen, både för den som vill ha något vegetariskt och för dem som vill ha en snabb och mättande måltid.
Fler goda rätter:

Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Koka riset enligt anvisningen på paketen.
- Skala och hacka grönsakerna.
- Fräs alla grönsaker, löken och quornbitarna i en het wokpanna med olja tills de fått lite färg.
- Tillsätt såsen och stek 2 minuter.
- Servera och toppa med nötter och vårlök.
Anteckning
Går också att använda rapsolja istället för sesamoljan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!