Glutenfria muffins på 4 ingredienser
Skapat:
20 februari, 2025
Senast ändrat:
20 februari, 2025

0
Innehåll
Dessa enkla glutenfria muffins på bara 4 ingredienser är både snabba att göra och passar perfekt för alla som söker ett allergianpassat alternativ.
Muffinsen är utan tillsatt socker och kan enkelt göras veganska om du väljer rätt ingredienser, som mjölkfritt margarin och sockerersättning.
Muffinsen blir mjuka och goda och är ett utmärkt val för dem som vill njuta av något gott utan att kompromissa med kosten. Perfekta för både fika och mellanmål!



Total tid: 30 minuter
Servings: 8
Ingredienser
- 75 g mjölkfritt margarin eller smör
- 1 dl socker eller sockerersättning
- 1,25 dl växtbaserad mjölk eller vanlig
- 110 g Annas mjukismix
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!
Fler goda glutenfria recept!


