Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfria muffins på 4 ingredienser

Inga röster än
Skapat: 20 februari, 2025
Senast ändrat: 20 februari, 2025
Glutenfria muffins på 4 ingredienser

Dessa enkla glutenfria muffins på bara 4 ingredienser är både snabba att göra och passar perfekt för alla som söker ett allergianpassat alternativ.

Muffinsen är utan tillsatt socker och kan enkelt göras veganska om du väljer rätt ingredienser, som mjölkfritt margarin och sockerersättning.

Muffinsen blir mjuka och goda och är ett utmärkt val för dem som vill njuta av något gott utan att kompromissa med kosten. Perfekta för både fika och mellanmål!

Total tid: 30 minuter
Servings: 8

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg