Go Back
+ servings
En skål med muffins omgiven av hallon och blåbär, med några muffins delade på mitten.
Print
Inga röster än

Glutenfria muffins på 4 ingredienser

Total tid30 minuter
Måltid: Fika, mellanmål, mjuk kaka¨, mjuka kakor, Muffins
Kök: Skandinaviskt
Keyword: fika, fikadags, glutenfritt, gofika, muffins, sommarfika, svenskt fika, vegansk
Yield: 8

Materials

  • 75 g mjölkfritt margarin eller smör
  • 1 dl socker eller sockerersättning
  • 1,25 dl växtbaserad mjölk eller vanlig
  • 110 g Annas mjukismix

Instruktioner

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.