Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria muffins på 4 ingredienser
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Fika, mellanmål, mjuk kaka¨, mjuka kakor, Muffins
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
fika, fikadags, glutenfritt, gofika, muffins, sommarfika, svenskt fika, vegansk
Yield:
8
Materials
75
g
mjölkfritt margarin
eller smör
1
dl
socker
eller sockerersättning
1,25
dl
växtbaserad mjölk
eller vanlig
110
g
Annas mjukismix
Instruktioner
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
Fördela smeten muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
Låt svalna på galler.