Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfria syltgrottor på 4 ingredienser

Inga röster än
Skapat: 24 februari, 2025
Senast ändrat: 24 februari, 2025
Glutenfria syltgrottor på 4 ingredienser

Glutenfria syltgrottor är superenkla att baka på bara 4 ingredienser.

Syltgrottorna är spröda och goda, och de går snabbt att göra – klara på under en timme! Dessutom är de naturligt glutenfria, äggfria och mjölkfria om du använder mjölkfritt margarin.

Perfekta som småkakor till fika eller som en söt överraskning till familjen!

Total tid: 1 timme
Servings: 45

Ingredienser

Instruktioner

  • Arbeta ihop ingredienserna i en matberedare tills de precis går samman till en deg.
  • Forma degen till bollar och gör varsamt en grop i mitten på varje. Ställ i kylen i 30 minuter.
  • Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper och fyll groparna med en fast sylt.
  • Grädda i mitt i ugnen på 150 grader i ca 20-30 minuter. Låt svalna på plåten.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg