Go Back
+ servings
Syltgrottor med hallonsylt på en vit tallrik, fotograferade i mjukt ljus.
Print
Inga röster än

Glutenfria syltgrottor på 4 ingredienser

Total tid1 timme
Måltid: Efterrätter/desserter, Fika, Småkakor
Kök: Skandinaviskt
Keyword: baka med barn, småkaka, småkakor
Yield: 45

Materials

  • 350 g Annas basmix
  • 1,75 dl florsocker eller SukrinMelis
  • 225 g mjölkfrittt margarin eller smör
  • sylt

Instruktioner

  • Arbeta ihop ingredienserna i en matberedare tills de precis går samman till en deg.
  • Forma degen till bollar och gör varsamt en grop i mitten på varje. Ställ i kylen i 30 minuter.
  • Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper och fyll groparna med en fast sylt.
  • Grädda i mitt i ugnen på 150 grader i ca 20-30 minuter. Låt svalna på plåten.