Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria syltgrottor på 4 ingredienser
Total tid
1
timme
t
Måltid:
Efterrätter/desserter, Fika, Småkakor
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
baka med barn, småkaka, småkakor
Yield:
45
Materials
350
g
Annas basmix
1,75
dl
florsocker
eller SukrinMelis
225
g
mjölkfrittt margarin
eller smör
sylt
Instruktioner
Arbeta ihop ingredienserna i en matberedare tills de precis går samman till en deg.
Forma degen till bollar och gör varsamt en grop i mitten på varje. Ställ i kylen i 30 minuter.
Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper och fyll groparna med en fast sylt.
Grädda i mitt i ugnen på 150 grader i ca 20-30 minuter. Låt svalna på plåten.