Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Chocolate sheet cake

Inga röster än
Skapat: 24 januari, 2025
Senast ändrat: 21 januari, 2025
Chocolate sheet cake

Jag ville göra en chokladkaka som inte är som en kladdkaka, brownie eller kärleksmums utan en mjuk och saftig kaka. Chocolate Sheet Cake är just en sådan kaka. Den blev precis som jag önskade, så god!

Den här kakan kan man toppa med precis vad man vill. Smaksatt grädde, glasyr, ganache eller frosting passar bra till.

Baka kakan minst en dag i förväg. Den håller sig saftig i kylskåpet flera dagar.

Fler recept med bär:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 1 timme
Servings: 10

Utrustning

  • 1 form 32×25 cm

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Vispa ihop mjölk, olja och ägg lite snabbt. Blanda ner de torra ingredienserna och under vispning häll i det varma kaffet.
  • Häll smeten i formen, klädd med bakplåtspapper.
  • Grädda på 175 grader i ca 25-35 minuter, en sticka ska komma ut torr men övergrädda inte.
  • Låt kallna helt, ställ i kyl över natten.
  • Skär sedan i rutor och toppa kakan med det du helst vill för tillfället!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg