Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Chokladsnittar

Inga röster än
Skapat: 29 augusti, 2024
Senast ändrat: 20 juli, 2024
Chokladsnittar

Klassiska chokladsnittar med pärlsocker är alltid lika gott och enkelt att baka. En omtyckt småkaka som är passar bra till kalaset, stranden eller på utflykten.

📷 Erika Westerlund Strömmer

Servings: 40
Calories: 45kcal

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Vispa ihop smör och socker i en bunke, tillsätt sirapen.
  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör sedan ner det i smörblandningen.
  • Dela degen i två delar och rulla ut till två längder på ett en plåt med bakplåtspapper.
  • Platta till längderna något med fingrarna.
  • Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.
  • Grädda i ca 8-11 minuter beroende på tjocklek på längderna och ugn.
  • Skär i snittar medan de är varma. Låt kallna.

Näringsinnehåll

Kalorier: 45kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 1g | Fat: 2g | Mättat fett: 1g | Fleromättat fett: 0,1g | Enkelomättat fett: 1g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 10mg | Natrium: 29mg | Kalium: 7mg | Fiber: 0,1g | Socker: 3g | Vitamin A: 75IU | Kalcium: 2mg | Järn: 0,2mg
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg