Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cookies med brynt smör, pistagenötter och mjölkchoklad

Inga röster än
Skapat: 3 mars, 2025
Senast ändrat: 4 mars, 2025
Cookies med brynt smör, pistagenötter och mjölkchoklad

Cookies med brynt smör, pistagenötter och mjölkchoklad är småkakor som har en härlig nötaktig och rostad smak. Cookiesen innehåller också bitar av krispiga pistagenötter och mjölkchoklad, som ger en söt och lite krämig smak.

Dessa cookies blir en perfekt blandning av sött, salt och nötig smak i varje tugga. Perfekt till både helg och vardag.

Cookies med brynt smör, pistagenötter och mjölkchoklad | Receptskatt
Cookies med brynt smör, pistagenötter och mjölkchoklad 12
Total tid: 20 minuter
Servings: 8

Ingredienser

Instruktioner

  • Värm ugnen till 175 grader.
  • Bryn smöret i en kastrull, häll sedan direkt över i en bunke. Låt svalna.
  • Rör ner farin-, strö- och vaniljsocker. Rör ner ägget.
  • Blanda i mjöl, bakpulver och salt till en jämn deg.
  • Hacka pistagenötter och choklad. Rör ner nötterna och hälften av chokladen i degen.
  • Skopa upp åtta degbollar på en plåt. Toppa med resten av chokladen.
  • Grädda i 10 minuter. Kakorna ska ännu vara väldigt mjuka då du tar ut dem ur ugnen.
  • Runda till varje cookie med ett kakmått direkt som du tar dem ur ugnen om så önskas. Låt svalna innan du flyttar dem från plåten.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda cookies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg