Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Curryremouladsås

Inga röster än
Skapat: 13 september, 2024
Senast ändrat: 5 september, 2024
Curryremouladsås

Dubbelpanerad torsk med fluffig potatismos och curryrémouladsås är en delikat och smakrik rätt. Den krispiga, dubbla paneringen på torsken ger en underbar textur som kombineras perfekt med det lena och luftiga potatismoset. Curryrémouladsåsen tillför en exotisk twist som kompletterar rätten med en kryddig, syrlig smak. Perfekt för en lyxig middag!

Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att hetta upp en panna med rapsolja.
  • Fräs curryn i någon minut. Detta kommer helt ändra smak och karaktär på curryn. Låt svalna.
  • Blanda sedan samman alla ingredienser till en men kräm. Smaka av med salt och peppar. Lägg till några droppar citronsaft om du vill ha mer syra.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg