Go Back
+ servings
Panerad fiskfilé serverad med potatismos och gröna ärtor på en tallrik.
Print
Inga röster än

Curryremouladsås till dubbelpanerad torsk med fluffig potatismos

Active Time20 minuter
Måltid: Huvudrätt
Kök: Skandinaviskt
Keyword: fisk, vardagsmat
Yield: 4

Materials

  • 4 dl majonnäs
  • 1 msk rapsolja
  • 4 msk pickles finhackade
  • 2 msk kapris finhackad
  • 3 tsk curry
  • 1 msk dill finhackad
  • ev. citronsaft
  • salt
  • svartpeppar

Instruktioner

  • Börja med att hetta upp en panna med rapsolja.
  • Fräs curryn i någon minut. Detta kommer helt ändra smak och karaktär på curryn. Låt svalna.
  • Blanda sedan samman alla ingredienser till en men kräm. Smaka av med salt och peppar. Lägg till några droppar citronsaft om du vill ha mer syra.