Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost

Inga röster än
Skapat: 21 november, 2024
Senast ändrat: 20 november, 2024
Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost

Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost är en lyxig twist på den klassiska pommes frites-rätten. Krispiga, gyllene pommes är täckta med smält Le Gruyère AOP ost, vilket ger en härlig, nötig smak.

Toppat med en krämig tryffelmajonnäs som ger en exklusiv och smakrik dimension. En perfekt kombination av det enkla och det lyxiga – perfekt för den som vill njuta av något riktigt gott och mättande!

Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost | Receptskatt
Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost 6
Total tid: 30 minuter
Servings: 4

Ingredienser

Tryffelmajonnäs:

Dirty fries:

Instruktioner

Tryffelmajonnäs:

  • Börja med majonnäsen, blanda ihop äggulor med senap och vinäger och vispa fluffigt.
  • Häll långsamt i oljan och vispa samtidigt tills majonnäsen blivit tjock.
  • Droppa i tryffeloljan och smaka av.
  • Salta och peppra.

Dirty fries:

  • Hetta upp en kastrull med rapsolja till 160-180 grader.
  • Fritera de frysta pommesen några minuter tills de fått fin färg.
  • Salta, peppra och blanda dem med dillkrydda.
  • Lägg pommesen i en skål och toppa med tryffelmajonnäs, rödlök, jalapeno och till sist mycket finriven Le Gruyère AOP.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg