Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost
Skapat:
21 november, 2024
Senast ändrat:
20 november, 2024

0
Dirty fries med tryffelmajonnäs och Le Gruyère AOP ost är en lyxig twist på den klassiska pommes frites-rätten. Krispiga, gyllene pommes är täckta med smält Le Gruyère AOP ost, vilket ger en härlig, nötig smak.
Toppat med en krämig tryffelmajonnäs som ger en exklusiv och smakrik dimension. En perfekt kombination av det enkla och det lyxiga – perfekt för den som vill njuta av något riktigt gott och mättande!

Total tid: 30 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Tryffelmajonnäs:
- 2 äggulor
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 2,5 dl rapsolja
- 2-3 droppar tryffelolja
- salt
- peppar
Dirty fries:
- frysta pommes
- Le Gruyère AOP finriven
- 1 jalapeno skivad
- ½ rödlök finhackad
- dillkrydda
- salt
- peppar
- rapsolja
Instruktioner
Tryffelmajonnäs:
- Börja med majonnäsen, blanda ihop äggulor med senap och vinäger och vispa fluffigt.
- Häll långsamt i oljan och vispa samtidigt tills majonnäsen blivit tjock.
- Droppa i tryffeloljan och smaka av.
- Salta och peppra.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!