Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fisktacos på 30 minuter

Inga röster än
Skapat: 24 januari, 2025
Senast ändrat: 23 januari, 2025
Fisktacos på 30 minuter

Fisktacos med ananassalsa är en lätt, fräsch och supergod rätt som passar perfekt för hela familjen – både vuxna och barn gillar den!

Mjuka bröd fyllda med krispigt friterad fisk och syrlig ananassalsa är en riktigt god kombo! Salsa gör du enkelt genom att blanda finhackad ananas, rödlök, koriander, limejuice och en liten chilifrukt för lite hetta.

Det blir både smakrikt och fräscht, och det är en perfekt fredagsmiddag när man vill ha något snabbt men ändå lite festligt! Kanske lite extra guacamole eller gräddfil på toppen för extra krämighet?

Fler goda rätter:

Total tid: 30 minuter
Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att tärna ananasen.
  • Skala och gröp ur gurkan samt dela den i små tärningar.
  • Finhacka chili och koriander.
  • Blanda med lite olja, limeskal samt limesaft, salt och peppar.
  • Dela fisken i bitar.
  • Panera fisken i mjöl, ägg och panko.
  • Stek fisken frasig i olja.
  • Servera i valfritt bröd.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg