Go Back
+ servings
Fisktacos med friterad fisk, ananas, grönsaker och chili på en tallrik.
Print
Inga röster än

Fisktaco med annanassalsa

Spröd fisk & fräsch salsa med hetta!
Förberedelser20 minuter
Active Time10 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: familjmiddag, Fisk & skaldjur, Huvudrätt, Lättlagat, Lunch, Middagstips, Snabbmat
Kök: Skandinaviskt
Keyword: familjemat, fisk, fiskrecept, huvudrätt, middag för hela familjen, tacoalternativ, tacofredag
Yield: 4

Materials

  • 1 ananas färsk eller fryst tärnad
  • 1 röd chili
  • 1 rödlök
  • koriander
  • ½ gurka
  • lime
  • fisk
  • ägg
  • panko
  • mjöl
  • rapsolja
  • bröd valfri sort

Instruktioner

  • Börja med att tärna ananasen.
  • Skala och gröp ur gurkan samt dela den i små tärningar.
  • Finhacka chili och koriander.
  • Blanda med lite olja, limeskal samt limesaft, salt och peppar.
  • Dela fisken i bitar.
  • Panera fisken i mjöl, ägg och panko.
  • Stek fisken frasig i olja.
  • Servera i valfritt bröd.