Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Friterade tryffelsticks med romdipp

Inga röster än
Skapat: 5 mars, 2025
Senast ändrat: 5 mars, 2025
Friterade tryffelsticks med romdipp

Friterade tryffelsticks med romdipp är en festlig och god rätt som passar perfekt till helgen!

Tänk dig krispiga, gyllene tryffelsticks som smälter i munnen. De är lätt friterade för att ge en härlig crunch, och serveras med en smakrik romdipp som ger en lyxig touch.

Friterade tryffelsticksatt göra men känns som något riktigt speciellt! Perfekt för en fest eller en mysig helgkväll.

Friterade tryffelsticks med romdipp | Receptskatt
Friterade tryffelsticks med romdipp 12
Total tid: 30 minuter
Servings: 10

Ingredienser

Dipp:

Instruktioner

  • Dela färskosten i 10 lika stora bitar.
  • Forma dem sedan till stavar och se till att dem är ganska kompakta.
  • Rulla stavarna först i vetemjöl, sedan i ägg och till sist i panko.
  • Hetta upp en kastrull med rapsolja, ca 160-180 grader.
  • Fritera tills gyllene och låt rinna av på hushållspapper

Dipp:

per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda tilltugg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg