Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Geléhallongrottor

Inga röster än
Skapat: 8 september, 2024
Senast ändrat: 10 september, 2024
Geléhallongrottor

Geléhallongrottor är en rolig och god twist på klassiska hallongrottor. De smöriga mördegskakorna fylls med söta geléhallon som ger en härlig, fruktig smak i mitten. Perfekta småkakor för kalas eller fikastunder som garanterat kommer att uppskattas av både barn och vuxna!

Geléhallongrottor | Receptskatt
Geléhallongrottor 6
Total tid: 35 minuter
Servings: 24 st

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att sätta ugnen på 175 grader och placera ut småkaksformar på en bakplåt eller använd en minimufinsplåt.
  • Blanda samman alla ingredienserna till en fast deg. Överarbeta inte degen för mycket för då är risken att den blir smulig.
  • Dela degen i 24 lika stora bitar, ca 20 gram/styck. Rulla till bollar och placera i formarna.
  • Grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter.
  • Ta ut plåten och gör en fördjupning i mitten av alla kakor. Låt svalna lite och placera ett geléhallon i gropen.

Anteckning

OBS! Om du lägger ner geléhallonet för tidigt så smälter det.
per st
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg