Glutenfri chokladkaka i långpanna
Skapat:
4 mars, 2025
Senast ändrat:
4 mars, 2025

0
Innehåll
Glutenfri chokladkaka i långpanna är både enkel att baka och passar hela familjen.
Med Annas Mjukismix kan du snabbt baka en saftig och god chokladkaka utan gluten, ägg eller mjölk. Det bästa är att du kan välja växtbaserat margarin för att göra den både mjölkfri och vegansk. Om du vill kan du också använda en valfri sötning som ersätter socker 1:1.
Kakan blir härligt chokladig och den går utmärkt att frysa in om det skulle bli några bitar över. Perfekt för fika eller som efterrätt!



Total tid: 50 minuter
Servings: 30
Ingredienser
Instruktioner
- Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
- Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop till en tjock smet. Använd en stavmixer.
- Bred ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper som är ca 25,5×35,5 cm stor.
- Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Övergrädda inte, då kan kakan bli seg.
- Låt kakan svalna i formen innan servering.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!
Fler goda glutenfria kakor!


