Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfria chokladmuffins

Inga röster än
Skapat: 13 mars, 2025
Senast ändrat: 13 mars, 2025
Glutenfria chokladmuffins

Glutenfria chokladmuffins – saftiga, goda och enkla att baka

Vill du baka något riktigt gott utan gluten och tillsatt socker? Dessa glutenfria chokladmuffins är både saftiga och chokladiga, samtidigt som de kan göras helt veganska genom att välja mjölkfria alternativ. Perfekt för dig som vill ha godsaker som passar nästan alla!

Naturligt glutenfria och utan tillsatt socker

Dessa chokladmuffins är bakade utan vanligt vetemjöl, men blir ändå luftiga och mjuka. Istället används Annas mjukismix som ger en lika god konsistens. Dessutom kan du använda sockerersättning 1:1 för en naturligt söt smak utan raffinerat socker.

Perfekta för fika eller mellanmål

Oavsett om du är ute efter ett snabbt mellanmål eller en chokladig fika, så är dessa glutenfria muffins ett perfekt val. De är enkla att baka och går hem hos både barn och vuxna!

Tips för att lyckas med chokladmuffinsen

Total tid: 30 minuter
Servings: 8

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Fler goda glutenfria muffins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg