Go Back
+ servings
En närbild av chokladmuffins på en tallrik med en bit av en muffin tagen bort.
Print
Inga röster än

Glutenfria chokladmuffins

Total tid30 minuter
Måltid: Efterrätter/desserter, Fika
Kök: Skandinaviskt
Keyword: chokladmuffins, glutenfritt, mjuk kaka, mjuka kakor, muffins, smaksatta muffins
Yield: 8

Materials

  • 75 g mjölkfritt margarin eller smör
  • 1 dl socker eller sockerersättning
  • 1,25 dl växtbaserad mjölk eller vanlig
  • 110 g Annas mjukismix
  • 0,25 dl kakao

Instruktioner

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.