Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria chokladmuffins
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätter/desserter, Fika
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
chokladmuffins, glutenfritt, mjuk kaka, mjuka kakor, muffins, smaksatta muffins
Yield:
8
Materials
75
g
mjölkfritt margarin
eller smör
1
dl
socker
eller sockerersättning
1,25
dl
växtbaserad mjölk
eller vanlig
110
g
Annas mjukismix
0,25
dl
kakao
Instruktioner
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
Fördela smeten muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
Låt svalna på galler.