Glutenfria prinsessmuffins
Skapat:
9 mars, 2025
Senast ändrat:
9 mars, 2025

0
Dessa enkla glutenfria prinsessmuffins är både luftiga och läckra, och passar utmärkt till både vardag och fest.
Muffinsen är glutenfria och kan enkelt göras veganska och utan tillsatt socker, beroende på vilka ingredienser du väljer.
För att göra muffinsen extra lyxiga toppar du dem med sylt, vispad grädde och små dekorationer av marsipan – som förvandlar dem till små prinsessbakelser.
Muffinsen är både enkla att göra och ett underbart sätt att lyxa till en fika eller fest, och de passar perfekt för alla som söker ett glutenfritt och växtbaserat alternativ.



Total tid: 30 minuter
Servings: 8
Ingredienser
Instruktioner
Topping:
- Gröp ut muffinsen och fyll dem med sylt.
- Toppa med grädde och ett lock av marsipan. En jordgubb blir kronan på verket!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!
Fler glutenfria mjuka kakor!


