Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria prinsessmuffins
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Fika, Glutenfritt, Muffins, Tårtor, Vegansk
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
festlig tårta, glutenfritt, muffins, prinsess, prinsesstårta, smaksatta muffins
Yield:
8
Materials
75
g
mjölkfritt margarin
eller smör
1
dl
socker
eller sockerersättning
1,25
dl
växtbaserad mjölk
eller vanlig
110
g
Annas mjukismix
Topping:
sylt
sockerfri eller vanlig
grädde
växtbaserad eller vanlig
marsipan
sockerfri eller vanlig
Instruktioner
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
Fördela smeten muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
Låt svalna på galler.
Topping:
Gröp ut muffinsen och fyll dem med sylt.
Toppa med grädde och ett lock av marsipan. En jordgubb blir kronan på verket!