Glutenfria scones på 3 ingredienser
Skapat:
27 februari, 2025
Senast ändrat:
27 februari, 2025

0
Innehåll
Förgyll dagen med enkla och snabba glutenfria scones som nästan bakar sig själva! De är dessutom både naturligt glutenfria utan vetestärkelse, utan tillsatt socker och veganska om du väljer växtbaserat margarin. Hela familjen kan njuta av dessa läckra scones som kräver endast tre ingredienser.
snabbt, snabbhet och smidigt – dessa glutenfria scones är perfekta när du vill ha något gott utan krångel. Både barn och vuxna älskar dem och de är idealiska när du har ont om tid men ändå vill ha något hembakat som alla tål.



Total tid: 30 minuter
Servings: 9
Ingredienser
Instruktioner
- Finfördela matfettet i mellismixen.
- Tillsätt lite vatten i taget och rör ihop tills du får en kladdig deg.
- Forma degen till bollar med fuktade händer. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem något.
- Grädda mitt i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter, eller tills de har fått fin färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!
Fler goda glutenfria recept!


