Go Back
+ servings
Två halvor av scones på en grå tallrik, med en mjuk och luftig textur.
Print
Inga röster än

Glutenfria scones på 3 ingredienser

Total tid30 minuter
Måltid: brunch, Frukost, mellanmål
Kök: Skandinaviskt
Keyword: bröd, brödrecept, brunch, enkelt bröd, frukost, hembakat bröd, lättbakat bröd, nybakat bröd, scones
Yield: 9

Materials

  • 350 g Annas mellismix
  • 70 g mjölkfritt margarin eller smör
  • 2,5 dl vatten

Instruktioner

  • Finfördela matfettet i mellismixen.
  • Tillsätt lite vatten i taget och rör ihop tills du får en kladdig deg.
  • Forma degen till bollar med fuktade händer. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem något.
  • Grädda mitt i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter, eller tills de har fått fin färg.