Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria scones på 3 ingredienser
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
brunch, Frukost, mellanmål
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
bröd, brödrecept, brunch, enkelt bröd, frukost, hembakat bröd, lättbakat bröd, nybakat bröd, scones
Yield:
9
Materials
350
g
Annas mellismix
70
g
mjölkfritt margarin
eller smör
2,5
dl
vatten
Instruktioner
Finfördela matfettet i mellismixen.
Tillsätt lite vatten i taget och rör ihop tills du får en kladdig deg.
Forma degen till bollar med fuktade händer. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem något.
Grädda mitt i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter, eller tills de har fått fin färg.