Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Gnocchi med kantareller

Inga röster än
Skapat: 6 september, 2024
Senast ändrat: 6 september, 2024
Gnocchi med kantareller

Gnocchi med kantareller och parmesanost är en ljuvlig rätt som kombinerar mjuka, krämiga gnocchi med de jordiga smakerna från smörstekta kantareller. Parmesanosten smälter in perfekt och tillför en nötig och salt ton som lyfter rätten. En elegant och tillfredsställande måltid, idealisk för höstens smaker eller när du vill lyxa till vardagen.Gnocchi med kantareller | Receptskatt

Total tid: 40 minuter
Servings: 2 personer

Ingredienser

Instruktioner

  • Förväll kantarellerna. När det är klart tillsätter du en klick smör. Tillsätt sedan vitlöken. Fräs på någon minut.
  • Häll på vinet och låt puttra ner. Tillsätt smör och timjan. Sedan lägg i två till tre skivor citron som får gå med i såsen ett tag.
  • Tillsätt sedan parmesan. Smaka upp med salt och peppar.
  • Låt puttra en liten stund till smakerna sätter sig. Ställ åt sidan.
  • Koka gnocchin enligt anvisningarna. Häll av dem och stek dem i smör och olja så de får en fin krispig yta.
  • Lägg sedan i gnocchin i såsen och blanda runt ordentligt. Servera med ett gott glas rött.
per personer
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg