Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Hallon- och vaniljsnurror

Inga röster än
Skapat: 12 oktober, 2024
Senast ändrat: 13 oktober, 2024
Hallon- och vaniljsnurror

Hallon- och vaniljsnurror är ljuvliga små kakor med en söt och syrlig blandning av hallon och vanilj.

De passar utmärkt till fika och blir snabbt en favorit för både stora och små!

Fler goda småkakor:

Hallon- och vaniljsnurror | Receptskatt
Hallon- och vaniljsnurror 6
Total tid: 42 minuter
Servings: 18 kakor

Ingredienser

Smaksättning:

Instruktioner

  • Blanda snabbt ihop smör, mjöl och socker, gärna i en matberedare.
  • Dela degen i 2 bitar. Smaksätt den ena degbiten med hallonpulver och den andra med vaniljsocker.
  • Kavla ut båda bitarna mellan baklåtspapper (lättast) till ca 3-4 mm tjock och ca 25 cm långa bitar.
  • Lägg bitarna på varandra och rulla ihop från långsidan till en rulle. Plasta in och låt vila I kyl ca 30 minuter.
  • Sätt ugnen på 175 grader och klä en plåt med bakplåtspapper.
  • Skär rullen i ca 1 cm tjocka bitar. Lägg dem på plåten med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter. Håll koll för alla ugnar gräddar olika.
per kakor
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg