Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Jordgubbscarpaccio

Inga röster än
Skapat: 17 februari, 2025
Senast ändrat: 17 februari, 2025
Jordgubbscarpaccio

Jordgubbscarpaccio är ett perfekt somrigt tilltugg som både ser ut och smakar fantastiskt! Tunna skivor av söta, solmogna jordgubbar arrangeras vackert på en tallrik och kan toppas med fetaost, pistagenötter och lite olivolja.

En fräsch och enkel rätt som passar utmärkt som förrätt, tilltugg eller som en del av en somrig buffé.

Spara och prova nu i sommar – en riktig smakupplevelse!

Några andra jordgubbsrecept:

Jordgubbsrulltårta
Cheesecake cookies med jordgubb och choklad

Jordgubbscarpaccio | Receptskatt
Jordgubbscarpaccio 6
Total tid: 10 minuter
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • Handfull jordgubbar
  • Fetaost
  • Handfull pistagenötter
  • Machesallad till garnering
  • Olivolja
  • Salt

Instruktioner

  • Skiva jordgubbar tunt, jag använde mig av en mandolin.
  • Smula ner fetaost.
  • Grovhacka pistagenötter och toppa med dessa.
  • Jag la på lite machesallad för lite grönska.
  • Ringa på lite olivolja och salta lätt.
  • Klart!
per personer
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg