Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kladdkaka med cookie dough

Inga röster än
Skapat: 10 februari, 2025
Senast ändrat: 9 februari, 2025
Kladdkaka med cookie dough

Kladdkaka med cookie dough, en så god kombination som gillas av både vuxna och barn.

Hur kladdig du vill ha din kaka bestämmer du själv. Jag brukar ta ut den när ca 1 cm runtom i formen har blivit fast men resterande är rörligt, låta den sedan kallna helt i kyl över natten eller minst 6-7 timmar.

Fler goda kladdkakor:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 30 minuter
Servings: 8

Utrustning

  • 1 form 20 cm i diameter

Ingredienser

Cookie dough:

Kladdkaka:

Instruktioner

Cookie dough:

  • Vispa smör och socker krämigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och vänd ihop till en jämn deg.

Kladdkaka:

  • Smält smöret.
  • Blanda i de torra ingredienserna och rör tillsist ner äggen.
  • Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper i botten.
  • Fördela cookie dough ovanpå smeten, tryck ner den lite.
  • Grädda på 160 grader i ca 22-28 minuter eller tills kladdkakan är fast i ytterkanten men fortfarande rörlig i mitten, beroende på hur kladdig kaka som önskas.
  • Låt kallna helt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg