Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Krämiga chokladbollar

Inga röster än
Skapat: 14 september, 2024
Senast ändrat: 23 juni, 2025
Krämiga chokladbollar

Krämiga chokladbollar är en riktig favorit för alla chokladälskare! Dessa klassiska små godsaker får en extra len och mjuk konsistens när de görs riktigt krämiga, vilket gör dem ännu godare. Med kakao, havregryn, smör och lite kaffe blir de både fylliga och smakrika. Rulla i kokos eller pärlsocker för en perfekt balans mellan sött och krispigt. Enkelt att göra och alltid uppskattat, oavsett tillfälle!

Krämiga chokladbollar | Receptskatt
Krämiga chokladbollar 6
Total tid: 1 timme
Servings: 40 bollar

Ingredienser

Instruktioner

  • Krossa havregrynen i en matberedare.
  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en smet.
  • Ställ smeten i kylen i ca 30-40 minuter så att smeten stelnar lite.
  • Forma smeten till bollar i valfri storlek.
  • Rulla bollarna i pärlsocker eller kokos

Anteckning

Hemligheten till att chokladbollarna blir krämiga är att krossa ned havregrynen i en matberedare.
per bollar
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!