Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Maraboufudge med Daim

Inga röster än
Skapat: 18 december, 2024
Senast ändrat: 17 december, 2024
Maraboufudge med Daim

Maraboufudge med Daim är en god och enkel godisbit perfekt till jul!

Godbiten består av mjuk fudge med härlig knaprig Daimchoklad. Fudgen är söt och krämig, medan Daimen ger en knaprig kontrast och en extra chokladsmak.

Detta är en perfekt kombination som passar till fika eller som en liten lyxig godbit!

Fler juliga godbitar:

Maraboufudge med Daim | Receptskatt
Maraboufudge med Daim 6
Total tid: 1 timme
Servings: 20 bitar

Ingredienser

Instruktioner

  • Koka vispgrädde, socker, sirap, smör och kakao på medelhög värme tills smeten når ca 123 grader.
  • Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt den hackade chokladen.
  • Rör om ordentligt tills den har smält.
  • Häll smeten i en form med kanter som är klädd med bakplåtspapper.
  • Hacka daim och strö över smeten.
  • Låt svalna och ställ sedan i kylen i ca 1 timme. Skär den sedan i bitar.
per bitar
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg