Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Nyårspannacotta

Inga röster än
Skapat: 1 december, 2024
Senast ändrat: 28 november, 2024
Nyårspannacotta

Chokladpannacotta med vit choklad och mjölkchoklad, så gott och årets nyårsdessert hos oss.

Denna pannacotta blev så god och krämig. Enkel att göra och perfekt när man kan förbereda i förväg.

Receptet räcker till 4 stora portioner eller 6-8 st mindre portioner.

Fler festliga recept:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 1 timme
Servings: 6

Ingredienser

Vit chokladpannacotta:

Mjölkchokladpannacotta:

Instruktioner

Vit chokladpannacotta:

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 minuter.
  • Hacka chokladen grovt.
  • Koka upp grädde och vaniljsocker.
  • Ta sedan av värmen och rör ner chokladen tills den smält helt.
  • Krama ur gelatinet och rör ner det.
  • Häll upp pannacottan i dessertglas och låt sedan stelna några timmar i kyl.

Mjölkchokladpannacotta:

  • Gör på samma sätt som ovan

Servering:

  • Toppa med lite vispad grädde och färsk frukt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg