Pistagecheesecake
Skapat:
16 augusti, 2024
Senast ändrat:
16 augusti, 2024

1
En underbar cheesecake med pistagekräm. Underbar god. Man njuter av varje tugga.
Total tid: 40 minuter
Servings: 10 portioner
Utrustning
- Springform 24 cm
Ingredienser
- 400 gr digestivekex Eller Mariekex
- 100 gr smör
- 400 gr färskost naturell
- 3 dl vispgrädde
- 1 dl Pistagekräm
- 1 dl florsocker
Instruktioner
- Smält smöret, krossa kexen.
- Blanda och trycka I formen 24cm.
- Vispa färskosten med florsockret till ett jämnt och fint fluff.
- Tillsätt vispgrädde och vispa.
- Tillsätt slutligen pistagekräm och blanda ihop allt.
- Häll i formen över kexen och ställ i kylen, låt svalna minst 2 timmar.
- Dekorera med pistagenötter.
Anteckning
Vill du ha mer grön färg droppa i några droppar med grön ätbar färg.
Då får ni perfekt grön pistagefärg.
Men då kan fyllningen vara lite lösare och behöver lite längre tid för att stelna.
Då får ni perfekt grön pistagefärg.
Men då kan fyllningen vara lite lösare och behöver lite längre tid för att stelna.
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!