Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Rabarberpaj med hallon

Inga röster än
Skapat: 5 april, 2025
Senast ändrat: 13 februari, 2025
Rabarberpaj med hallon

Just nu vill man bara njuta av goda rabarberpajer till fika, det är ju så gott! Här kommer ett ljuvligt recept på en rabarberpaj med hallon, en ny favoritpaj.

Pajen blir extra god genom att bryna det smälta smöret till havretäcket, en riktig succé!

Fler goda recept med rabarber:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 30 minuter
Servings: 8

Ingredienser

Deg:

Fyllning:

Servering:

  • vaniljvisp eller glass

Instruktioner

Deg:

  • Bryn smöret i en kastrull och låt det sedan svalna en stund.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
  • Blanda ner de torra ingredienserna och sirapen i smöret. Rör ihop till en smet.

Fyllning:

  • Skär rabarbern i bitar.
  • Lägg rabarberbitarna i en pajform tillsammans med hallonen.
  • Vänd ner vaniljsocker och pudra över potatismjölet.
  • Fördela pajsmeten över och grädda på 200 grader i ca 25-30 minuter.

Servering:

  • Servera med vaniljvisp eller glass.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg