Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Russinkakor

5 av 1 röst
Skapat: 14 november, 2024
Senast ändrat: 13 november, 2024
Russinkakor

Klassiska russinkakor, så enkla att baka och alltid lika goda. Jag föredrar dem tunna och spröda, men du kan variera efter vad du gillar bäst.

De här små kakorna går åt på kafferepet vill jag lova!

Fler goda småkakor:

📷 Erika Westerlund Strömmer

Total tid: 30 minuter

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa det rumsvarma smöret med sockret krämigt.
  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner dem i smeten.Rulla små bollar av smeten.
  • Lägg ut bollarna glest på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Platta till bollarna lite.
  • Kakorna kommer att flyta ut en del i ugnen – de ska bli tunna.
  • Grädda i 175 grader i ca 8-10 minuter, de ska få lite färg i kanten.
  • Låt kakorna svalna på plåten en stund och flytta dem sedan till ett galler.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Comments

5 from 1 vote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg